Omgiven av psykopater

LĂ€s och lyssna gratis i 14 dagar

Omgiven av psykopater

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Omgiven av psykopater

LĂ€s och lyssna gratis i 14 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Omgiven av psykopater

3,7 56 betyg
Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlÀngtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har sĂ€kert stött pĂ„ den hĂ€r personen: en spĂ€nnande mĂ€nniska som Ă€r otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjĂ€lpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat fĂ„r dig att mĂ„ bra. Du tror pĂ„ det du fĂ„r höra, Ă€ven nĂ€r det lĂ„ter falskt – eftersom det kĂ€nns sĂ„ bra. Men det som verkar för bra för att vara sant Ă€r troligen det 


PÄ populÀrvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat anvÀnder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig sÄ mycket det bara gÄr. Du fÄr reda pÄ om din egen personlighetstyp Àr röd, gul, grön eller blÄ enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du sjÀlv fungerar kan du se igenom och stÄ emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart Àr att vissa mÀnniskor har en personlighet som Àr exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvrÀnga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag Ă€r naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater Ă€r inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring hĂ€r mitt ibland oss. DessvĂ€rre Ă€r de betydligt fler Ă€n vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har trĂ€ffat pĂ„ nĂ„gra av dem i grannskapet, pĂ„ jobbet eller kanske i din familj. Nu Ă€r det dags att ta reda pĂ„ hur de gör för att utnyttja dig – innan det Ă€r för sent!

Omgiven av psykopater Àr tillgÀnglig som e-bok.

 • E-bok

  Publicerad : 2017-05-17

  SprÄk: Svenska

  Förlag E-bok: Bokförlaget Forum

  ISBN E-bok: 9789137150482

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

AnitaAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

AnnaAnna

3,7

56 betyg
 • Mila

  2022-08-19

  Banaliserande. Mycket dramatiserade uttryck och jag Àr tveksam till att det finns sÄ mÄnga renodlade psykopater som författaren talar om. Han erkÀnner utan omsvep att det finns fÄ mÀnniskor som Àr enhetliga sin fÀrg sÄ varför skulle psykopater inte kunna vara uppblandade av element. DÀrtill diskuteras inte sociopater som jag tror Àr betydligt vanligare. I slutÀndan blir alla rÄd om försvar ingenting. LÀmna psykopaten Àr enda lösningen. Författaren förenklar vardagen för vanligt folk. Man kan inte bara byta jobb sÄ lÀtt eller lÀmna nÄgon som vÀnt hela ens omgivning mot en. Om psykopaten Àr barnets far? Om psykopaten Àr din syster och ett avsked skulle leda till att du förlorar din mamma eller pappa. Om en person har sÄ lÄg sjÀlvkÀnsla Àr det pÄ snudd omöjligt för den att konfrontera utan att slÄs sönder. Och om man varit med om tre bilolyckor tror jag visst att man kan komma att undvika bilfÀrder. SÄ jag upplever att denna bok handlar om hur du kan agera mot nÄn som inte Àr psykopat. I det avseendet Àr boken inte dÄlig. Men nu handlar den om psykopater som författaren egentlifen rÄder dig en enda sak - hÄll dig dÀrifrÄn, vilket hade gjort denna bok aningen tunn.

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.

visa
amex
master