Omgiven av idioter

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Omgiven av idioter

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Omgiven av idioter

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Omgiven av idioter

4,0 2795 betyg
8 h 54 min
Har du nĂ„gon gĂ„ng försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tĂ€nkt dig? Eller i förvirring lĂ€mnat ett möte med kĂ€nslan att du inte begrep dig pĂ„ de övriga i rummet? Och vĂ€rst av allt: vissa verkar aldrig förstĂ„ vad du sĂ€ger – hur tydlig du Ă€n Ă€r. Visst Ă€r det ett mysterium?

VĂ€lkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser – möjligen Ă€ven en eller annan Ă„h nej-upplevelse - och med lite flyt Ă€r det inte du som Ă€r idioten. Efter att ha lĂ€st den hĂ€r boken kommer du att förstĂ„ vad din omgivning egentligen vill sĂ€ga dig. Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mĂ€ngden idioter i din omgivning, hĂ€lsar Thomas Erikson.

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhĂ„llande en av vĂ€rldens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mĂ€nsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjĂ€lpmedel att förstĂ„ de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. Den visar pĂ„ en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen – dĂ„lig kommunikation. Och den ger dig som lĂ€sare svaret pĂ„ frĂ„gan: vad gör jag Ă„t det? Efter att ha lĂ€st boken kommer ingenting att se ut som förr.

Thomas Erikson Àr beteendevetare, coach, förelÀsare, ledarskapstrÀnare och författare. Han driver en konsultverksamhet med fokus pÄ att förÀndra beteenden inom olika typer av organisationer, och coachar ett antal chefer varje Är inom det svenska nÀringslivet.

»Helvetet Ă€r andra mĂ€nniskor.« Med dessa berömda ord ringade filosofen Jean-Paul Sartre en gĂ„ng in det enskilt största problemet med att leva som mĂ€nniska pĂ„ jorden: att vi delar den med en massa andra mĂ€nniskor – mĂ€nniskor som ofta Ă€r hopplöst olika oss sjĂ€lva: jobbiga, tröga, frustrerande, godtrogna, lĂ„ngsamma, hetsiga 
 dumma i huvudet kort sagt. TĂ€nk sĂ„ oerhört enkelt det skulle vara om alla bara kunde vara som jag!

Som tur Àr finns det hjÀlp att fÄ, oavsett vad Sartre mÄ anse om saken. Omgiven av idioter Àr boken som ger dig de insikter du behöver för att stÄ ut med och kanske rentav tycka om dina medmÀnniskor. Med stöd i den senaste forskningen och med konkreta exempel direkt frÄn vardagen granskar Thomas Erikson hÀr de vanligaste konfliktytorna mellan olika individer. Oavsett om det handlar om kÀrleksliv, arbetsliv eller bara kontakten med en obegriplig hantverkare handlar merparten av de problem som kan uppstÄ mellan mÀnniskor om en och samma sak: dÄlig kommunikation. NÀr vi lÀr oss förstÄ hur olika mÀnniskor kommunicerar sina kÀnslor och avsikter fÄr vi ocksÄ de redskap som behövs för att kunna tolka vad vÄr omgivning egentligen vill sÀga oss. Och av bara farten fÄr vi samtidigt en unik möjlighet att förstÄ varför andra ibland har sÄ förtvivlat svÄrt att förstÄ det vi försöker sÀga till dem. MÄnga aha-upplevelser utlovas!

Omgiven av idioter Àr tillgÀnglig som ljudbok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2016-04-13

  SprÄk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Word Audio Publishing

  ISBN Ljudbok: 9789175235615

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

AnitaAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

AnnaAnna

4,0

2795 betyg
 • Irma

  2023-05-30

 • 2023-05-29

 • Julia

  2023-05-27

  Lite seg men intressant!

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.

visa
amex
master