(342)

Omgiven av energitjuvar

ljudbok och e-bok


Identifiera energitjuvarna omkring dig och ta makten över ditt eget vÀlbefinnande

Alla har nÄgon gÄng stött pÄ en energitjuv. Oftast i form av en person, men det kan Àven vara en situation eller det egna mindsetet. Plötsligt Àr alla anstrÀngningar förgÀves. Du blir hjÀlplöst drÀnerad. Men inte lÀngre!

Med Thomas Eriksons enkla teorier blir det bÄde lÀtt att identifiera och oskadliggöra energitjuvarna. Begripliga modeller, underhÄllande sjÀlvtester och berÀttelser med hög igenkÀnning ger ökad kÀnnedom om andra, och dig sjÀlv, sÄ att du fÄr bÀttre förmÄga att förvalta din egen kapacitet.

OMGIVEN AV ENERGITJUVAR knyter ihop alla föregÄende böcker i Omgiven av-serien genom att bland annat identifiera idioter, psykopater, dÄliga chefer, motgÄngar och narcissister som energitjuvar och visa hur du rÄr pÄ dem. Det Àr en bok som vÀnder sig lika mycket till dig som vill boosta karriÀren som skapa harmoni i hemmet, och fÄ ut det mesta av livet.

Thomas Erikson Àr förelÀsaren som blev bÀstsÀljande författare över en natt med Omgiven av idioter, som nu sÄlt nÀrmare 1,5 miljoner bara i Sverige. Han hÄller positionen som en av Sveriges frÀmsta kommunikationsexperter, nÄgot som Àven etablerats utomlands. Hans humoristiska ton och lÀttillgÀngliga berÀttarstil gör honom till en flitigt anlitad förelÀsare och hans böcker anvÀnds sÄvÀl pÄ skolor som arbetsplatser över hela vÀrlden.


UpplÀsare: Thomas Erikson
LĂ€ngd:

3.9

342 recensioner

Spirit

2024-02-18

Den hĂ€r boken gav mig massor av insikter bĂ„de som privatperson och i min yrkesroll. Även mycket trevlig berĂ€ttarröst

Jeanette

2023-12-07

Inte lika bra som tidigare böcker.

Linnea

2023-05-19

Lite dÄlig inlevelse. Tynger tyvÀrr boken!