(114)

Om ett missfoster - En sann berättelse

ljudbok


"Jag står ensam i korridoren, vidrig och misslyckad. De andra är lyckliga med sina kompisar och själv borde jag skickas till slakt. Ingen vill ha mig, se mig eller ens röra vid mig, jag är ingenting. Ingen lägger märke till att jag gråter, eller så bryr de sig bara inte om det."

Det här är en självbiografisk berättelse om ett annorlunda och svårt liv, om hur det är att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Pauline Wågström beskriver en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständigt malande känsla av att vara konstig och misslyckad.

Detta är en unik inblick i ett annorlunda och plågsamt liv som berör och engagerar lyssnaren djupt!


Uppläsare: Adriana Savin
Längd:

3.6

114 recensioner

Lisa

2024-02-20

Som mamma till en son med selektiv mutism har boken hjälpt mig att ytterligare förstå lite av den vardagen som han upplever. Tack Pauline för att du delar med dig av ditt innersta!

Jessica

2023-12-27

Oerhört intressant att få ta del av hur man kan ha och känna sig med en Npfdiagnos. Ska fortsätta med del 2. Tack Pauline för denna chans!

Sofia

2023-04-18

Äntligen förstår jag vad som var ”fel” på mig under hela min skolgång. Att selektiv mutism är en grej, aldrig kunnat relatera så mycket till någon som tjejen i denhär berättelsen. Tack