(2066)

Olympia

ljudbok och e-bok


Zackserien - en internationell fulltrÀff, sÄld till flera lÀnder och hyllad av sÄvÀl kritiker som lÀsare.

Störst av allt Àr girigheten

TvÄ barn avrÀttas. En organisation som liknar en terrorsekt tar pÄ sig det fruktansvÀrda dÄdet. Men vilka Àr de, och vad vill de? PÄ SÀrskilda enheten Àr Zack Herry och hans kollegor satta i högsta beredskap. Zack, som nu har fÄtt en son tillsammans med Hebe, oroar sig för att nÄgot ska hÀnda dem. Olympia har förbjudit honom att trÀffa dem, och han slits mellan sin kÀrlek och rÀdslan för vad hans maktfullkomliga mor Àr kapabel att göra. SÄ sker en explosion pÄ Grand HÎtel och Zack dras in i en grym hÀrva som blir djupt personlig. I ett samhÀlle som post covid blivit alltmer ojÀmlikt, dÀr vissa mÀnniskor kÀmpar för sin överlevnad och andra vÀltrar sig i rikedom, kan vad som helst hÀnda.

"Olympia" Àr den sjunde delen och baseras löst pÄ myten om Herkules elfte stordÄd: att hÀmta de gyllene Àpplena.



4.1

2066 recensioner

Jörgen

2024-03-30

Jag tycker att det hÀr var den sÀmsta i serien hittills, oengagerade och krystad story och stundtals vÀldigt pompöst sprÄk.

Nils

2023-11-25

TyvÀrr blir serien sÀmre Ä sÀmre frÄn att ha varit riktigt bra i början.

Anna-Karin

2023-08-27

SpÀnnande bokserie med intressanta karaktÀrer. Betyget blir lÀgre denna bok för det har tappats en del trÄdar sen förra boken. Det Àr en hel del detaljer som inte stÀmmer med tidigare böcker och andra detaljer som dyker upp nu helt utan förklaring. KÀnns slarvigt tyvÀrr. Annars bra bok!