(48)

Offer

ljudbok och e-bok


En liten flicka rövas bort frÄn sitt hem i en Stockholmsförort mitt i natten. NÀr fallet visar sig ha stora likheter med ett tidigare olöst mord, inser polisen att de har att göra med en serieförbrytare och att tiden Àr knapp.

Den före detta profileraren Emina Vujovic, frilansjournalisten Jack Augustin och kriminalkommissarien Roger Moverare dras alla in i jakten pÄ den bortrövade flickan. Ingenting i det hÀr fallet Àr vad det verkar, och alla tre tvingas göra val med konsekvenser som kommer att förÀndra allt, precis allt.

”Offer” Ă€r en berĂ€ttelse om mod, ansvar och att stĂ€llas inför faktumet att vi alla har ett val. Att vara med och göra vĂ€rlden till en bĂ€ttre plats eller att förbli likgiltiga inför lidandet och orĂ€ttvisorna som pĂ„gĂ„r runt omkring oss.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

3.4

48 recensioner

Camilla

2020-10-06

Lite James Bond över Jack som överlever allt. Reser sig upp gÄng pÄ gÄng trots att han borde vara medvetslös.

Susanne

2020-09-02

BÄde bra och mindre bra delar. OmstÀndligt beskriven emellanÄt och speciellt sista timmen verkar han ta i frÄn tÄrna för att fÄ det att verka som hÀmtat ur en Bondfilm - helt utan att lyckas... Synd pÄ ett bra koncept i övrigt

Hanna

2020-08-25

En otroligt spÀnnande bok. Författaren Àr Àven en mycket skicklig karaktÀrsbeskrivare och berÀttelsen vÀvs ihop bra! LÀs den!