(1)

Odjuret

e-bok


Elias kommer med sin far till Sverige frÄn sitt krigsdrabbade hemland och sÀtts pÄ en flyktingförlÀggning. Förhoppningarna om en fristad krossas nÀr det blir tydligt att myndigheterna inte kommer lÄta dem stanna. De rymmer norrut och kommer till en liten enslig skogsstuga. I den mörka skogen utanför lurar Odjuret pÄ dem.

Kjell E. Genberg Àr Sveriges mest produktiva författare, med över 220 utgivna böcker. Han föddes 1940 i HÀlsingland. Under 60-talet arbetade han som manager för popband. Debuten kom till efter en vadslagning och han har sedan dess arbetat som författare.



5.0

1 recension

Jt.bocker161212

2023-08-19

💗Den hĂ€r boken utspelar sig i den lilla vackra Ljusdalstrakten under huvudkaraktĂ€rernas flykt sĂ„ fĂ„r vi traska ut efter Ljusnan den sköna. Jag tycker att författaren fĂ„tt med trovĂ€rdigheten i denna bok och bara det fĂ€ngslar sina lĂ€sare till max. Jag gillade Ă€ventyret och spĂ€nningen med andra ord det vart en helt perfekt bladvĂ€ndare. Av mig sĂ„ fĂ„r denna lilla pĂ€rla đŸŒČđŸ€”â€â™‚ïžđŸ‘čđŸ€”â€â™‚ïžđŸŒČ av 5stđŸ‘č💗