(936)

O helga natt

ljudbok och e-bok


Det nÀrmar sig jul och det lÀttsamma livet i Hallavik kommer in i en ny fas för Nina Becker och Johanna Seger.

Den ena Àr frivilligt skild och lÀgger med glÀdje livet som lyxhustru bakom sig. Den andra blir ofrivilligt sambo och förbereds pÄ en omorganisering pÄ jobbet. Rollerna Àr ombytta och de bÄda kvinnorna försöker anpassa sig till de nya förutsÀttningarna.

För att fira sin Äterkomst till den lilla staden pÄ vÀstkusten bjuder Nina in till glöggfest. Framtidens ekonomi Àr ett bekymmer hon hÄller pÄ avstÄnd och ser istÀllet fram emot en flirtig kvÀll med vÀnner och nya bekantskaper. Men ett kÀnt ansikte dyker oförberett upp och Nina vet inte hur hon ska reagera. Han Àr trevlig och snygg, men Nina kÀnner till hans hemlighet.

Johanna kan inte slÀppa sina personliga problem, vilket resulterar i att hon firar lite för mycket och hamnar i en intim situation med helt fel man. Sakta men sÀkert krackelerar fasaden och Johanna fÄr ta konsekvenserna för sina handlingar. GÄr julen att rÀdda? Kan en flirt med en konstnÀrlig fotograf berika livet? Eller Àr det den kÀnda sÄngaren Andreas Ekberg som stÄr med lösningen pÄ allt?


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.9

936 recensioner

Daniela

2023-06-18

Humor och feelgood, lÀttsam lÀsning.

Anonym

2023-03-07

Nja.. Hade hoppats pÄ att del 2 var bÀttre men skulle vÀl inte pÄstÄ det. Det mest detaljerade Àr sexscenerna och det blir trÄkigt i lÀngden, men gillar man att lyssna pÄ det Àr detta en toppenserie. Dock inget för mig sÄ jag avslutar mitt i och letar efter nÄgot som passar mig bÀttre. Egentligen hade det kunnat vara en jÀttebra serie. Anja Àr en bra upplÀsare och jag har lyssnat pÄ flera böcker av författaren innan. Antar att det Àr synen pÄ otrohet och tron om att man kan fÄ vad/vem man vill med ett par silikontuttar som trÄkar ut mig.

Anne-Marie

2023-01-26

Inte den bÀsta bok jag lyssnat pÄ men mÄste ÀndÄ lyssna pÄ fortsÀttningen