(0)

Nödlögner och gåshudsballader

e-bok


Snart är det sommarlov! Men inte riktigt än kan tjejerna i bandet Starlight slappna av. De ska ha en konsert på skolan och övar för fullt inför denna. Även om det finns mycket att göra inför uppträdandet kan Matilda inte släppa tanken på Timmy. Varför avvisade hon honom förut? Nu ångrar hon sig bittert ... Har Timmy gått vidare för gott tro? Julia har också mycket att tänka på. Hennes storebror Petter har verkat deppig senaste tiden, men Julia undrar nu ifall det kan vara allvarligare än hon först trott ...

Starlight. Fjortonåriga Matilda sångare och gitarrist. Femtonåriga Julia spelar också gitarr. Nina, Matildas klasskompis, är trummis i bandet och Linn från parallellklassen spelar bas. Tillsammans bildar de bandet Starlight. En serie om musik, vänskap och kärlek.

Malin Stehn började skriva egna texter redan som sexåring och hade också länge en dröm om att bli popstjärna. Hon har även jobbat länge inom förlagsbranschen, som redaktör. Hennes romandebut Mallgrodor och gitarrgudar blev en blandning av hennes två intressen: skrivandet och musiken. Författarkarriären har efter detta blomstrat och hon har nu skrivit över 40 barn- och ungdomsböcker.