(394)

Nyckeln till ljuset

ljudbok och e-bok


Första delen i den nya Nora Roberts-trilogin!

Galleristen Malory Prices liv förĂ€ndras drastiskt dĂ„ hon blir inbjuden till det magnifika huset pĂ„ höjden strax utanför staden. Trots att hon aldrig trĂ€ffat Ă€garna bestĂ€mmer hon sig för att acceptera inbjudan. Hon upptĂ€cker att hon Ă€r en av endast tre gĂ€ster – alla unga kvinnor vars liv just genomgĂ„tt en förĂ€ndring. Deras mystiska vĂ€rdar talar om legender frĂ„n svunna tider och ger de unga kvinnorna ett förslag: Om de under en viss tid lyckas finna de tre nycklar som enligt legenden hĂ„ller tre prinsessor fĂ„ngna i en djup sömn, kommer de att bli rikligt belönade. Malory Ă€r den som ska finna den första nyckeln. Tillsammans med sina nyfunna vĂ€ninnor Zoe och Dana och Danas ohĂ€ngde halvbror, journalisten Flynn, som envisas med att samtidigt uppvakta henne och gĂ„ henne pĂ„ nerverna, kastar sig den vanligtvis sĂ„ kontrollerade Malory ut i en helt ny vĂ€rld, fylld av Ă€ventyr, spĂ€nning och romantik.

Nyckeln till ljuset Àr första delen i Nora Roberts nya trilogi om de tre unga kvinnorna Malory, Zoe och Dana och deras sökande efter sanningen och lyckan.

Roberts friska, jordnÀra humor i kombination med hennes levande huvudkaraktÀrer gör boken till fÀngslande lÀsning." PUBLISHERS WEEKLY

"KaraktÀrer, handling och omgivningar gör detta till superb lÀsning." BOOKLIST

Solens diamanter, första delen i Roberts förra trilogi, Juveltrilogin, har hittills sÄlt i 73.000 ex.


UpplÀsare: Hanna Schmitz
LĂ€ngd:

3.9

394 recensioner

Malin

2022-08-30

Boken Àr spÀnnande men upplÀsaren Àr sÄdÀr

Alice

2022-08-01

Helt okej Roberts-roman, vÀldigt lik hennes andra romaner i stil och karaktÀrer, men den gÄr in i fantasy-genren och det gillar jag. Dock Àr alla böcker i serien och nÀstan alla karaktÀrer vÀldigt lika varandra.

Besart

2022-06-08

đŸ‘đŸ»