(200)

Nyckeln till livet

ljudbok och e-bok


HĂ„rstylisten Moira Wellman har alltid gillat att hjĂ€lpa kvinnor hitta sitt vackraste jag. Konstigt nog tog det henne fem Ă„r med en vĂ„ldsam pojkvĂ€n för att inse att hon sjĂ€lv behövde en makeover – av hela livet!

NĂ€r Moira Ă€ntligen fĂ„r modet att lĂ€mna sin pojkvĂ€n Ă€r strandstaden Moonlight Harbor den perfekta platsen för en nystart. Hon finner sig snart tillrĂ€tta, fĂ„r nya vĂ€nner och hjĂ€lper sina kunder pĂ„ Waves Salon att kĂ€nna sig vackra. NĂ€r hon möter den attraktiva polisen Victor King har hon inget emot att ge honom en gratis klippning – och kanske Ă€ven sitt hjĂ€rta.

Men Àr hon verkligen redo för kÀrleken igen? Och hur ska det gÄ nÀr hennes bÀsta vÀn verkar vara ute efter samma man? Det hÀr Àr vÀrre Àn den vÀrsta hÄrpermanent ...


UpplÀsare: Frida Bergh
LĂ€ngd:

3.9

200 recensioner

Kristina

2023-05-05

Hyfsad. Men en triggervarning om nÄn har Àtstörning. I var och varannan mening skriver hon om vikt och skam lite sÄdÀr i förbifarten.

Maria

2022-08-05

Boken Ă€r bra och vĂ€lskriven. Men UpplĂ€saren... Jag gillar verkligen hennes röst MEN SNÄLLA sluta att betona meningar och ord helt fel. Dra inte efter andan mitt i en mening och ta reda pĂ„ hur ord ska uttalas. Det Ă€r hemskt att lyssna pĂ„ och Ă„terkommer under hela boken. KĂ€nslan Ă€r att INGEN lyssnar igenom boken innan den slĂ€pps och det ger verkligen ett minus betyg.

Anna

2022-07-04

Har fastnat ordentligt o strÀcklÀser bok efter bok i serien!