(334)

Nyckeln till din hälsa

ljudbok och e-bok


Idag upplever nästan varenda människa i vårt välfärdssamhälle någon typ av fysisk eller psykisk smärta som påverkar vardagen. När Doctor Diamantis öppnade dörren till sin kliniska praktik efter studier inom naprapati och kinesisk medicin trodde han att det var främst äldre patienter som skulle söka hjälp för kroniska besvär, men de flesta var under 40. Att så många yngre inte mådde bra förvånade honom mycket, och snart såg han tydliga mönster i vår moderna livsstil.

Min uppfattning om mycket av den stora ohälsa som finns, är att vi kollektivt har valt fel riktning i livet, undermedvetet. I kombination med en mer konstlad miljö har det lett till oundvikliga symptom som smärta, psykisk ohälsa, mag-tarmbesvär och hormonella obalanser. Detta har blivit så vanligt, att det har blivit normen. Många har fått nog, tröttnat på att ha ont och må dåligt och allt fler söker svar på de stora hälsofrågorna.

I den nya banbrytande hälsobibeln Nyckeln till din hälsa guidar Doctor Diamantis dig till självläkning, via sin holistiska hälsovärld med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin. Läsaren får tydliga verktyg, tips och konkreta övningar som direkt går att börja använda i vardagen.

I boken delar flera av hans patienter med sig av sina erfarenheter och han berättar även om sin egen hälsoresa, från en dysfunktionell uppväxt som satte djupa spår, via basketspel på elitnivå till ett hälsosamt liv fri från osunda förväntningar.

Din grundläggande tro om dig själv och omvärlden kommer förr eller senare att påverka ditt psykiska och fysiska välmående eftersom kroppen följer ditt sinne. Men sanningen är att du inte är ditt förflutna, du har makten att förändra dig själv och din riktning i livet och på så sätt även din hälsa.



4.4

334 recensioner

Haleh

2024-02-19

Det är mycket som faller på plats när reflekterar över kunskapen i denna bok. Den har fått mig att koppla ihop orsak-verkan, gett mig verktygen för att göra nödvändiga förbättringar i vardagen för bättre hälsa. Tack!

Sandra/Jenna

2024-01-28

Mycket bra

KARIN

2024-01-13

Fantastisk bok att läsa mer än en gång.