(18)

Nya Knip : för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp

e-bok


År 2013 kom Knip för bättre hälsa ut för första gången. Sedan dess har Karin Björkegren Jones rest Sverige runt och hållit fulltecknade och uppskattade knipworkshoppar för kvinnor. Hon har föreläst och förklarat allt om knipet för urologer, gynekologer och barnmorskor.

Bäckenbottenträning är inte bara viktigt för kvinnor som fött barn och för att slippa och motverka inkontinens, foglossning, hemorrojder och livmoderframfall. Att veta hur man aktiverar sin PC-muskel kan också ge en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv.

Boken har fått flera nya kapitel men innehåller fortfarande råd från olika experter, bland annat en sjukgymnast, en dansare och en personlig tränare, som förklarar hur man med hjälp av knipet får en stark och frisk kropp.

Med erfarenhet från sina knipworkshoppar har hälsoprofilen, journalisten och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok med ännu mer knipfakta. Ta hand om ditt underliv och lär dig hur du hittar, och behåller, det viktiga knipet.