(1482)

Nya gäster på Hedgehog Hollow

ljudbok och e-bok


Hjärtevärmande feelgood som utspelar sig på den brittiska landsbygden.

Efter ett år fullt av motgångar har Samantha äntligen lyckats öppna sitt räddningscenter för igelkottar på den brittiska landsbygden. Det är hårt arbete och frågan är om Samantha har tagit på sig mer än hon klarar av? Som tur är har hon Josh vid sin sida.

Men Josh har sina egna problem att ta itu med. Efter faderns svek har Josh kapat banden med honom, men när olika omständigheter för dem samman igen ställs Josh inför ett svårt beslut: Är han verkligen redo att förlåta sin far?

Hedgehog Hollow är en feelgoodserie om komplicerade relationer, kärlek och gulliga igelkottar, skriven av den bästsäljande författaren Jessica Redland. Det här är andra delen, men den kan läsas fristående.

"Jag rekommenderar alla att läsa den här serien. Jessica Redland lyckas alltid få mig att le."

Jo Bartlett, författare



4.0

1482 recensioner

Anonym

2024-04-14

Nu orkar jag inte lyssna på boken längre, efter ca halva boken. I förra boken fick man intryck av att Samantha genomgått någon personlig utveckling och insett att hennes mamma var en bitter satkärring. Men hon fortsätter att förödmjuka sig och tigga om uppmärksamhet. Hon påverkar dessutom sin pojkvän, Josh att förlåta sin pappa och dennes flickvän, trots att pappan varit otrogen med flickvännen medan flickvännen även hade ihop det med Josh - UNDER 2 ÅR! Det är ju fel på så många plan. Berättelsen berättas även till hälften ur Josh perspektiv och den delen känns inte trovärdig för fem öre. Blä, vilken smörja!

jonna

2024-02-11

Tyvärr var första boken bättre. Ville höra allt från sams perspektiv

Sonja

2024-02-04

trevlig läsning! välskriven