(59)

Ny i klassen (e-bok+ljud)

e-bok


Frank ska flytta och det Ă€r hans sista dag i den gamla skolan. PĂ„ mĂ„ndag ska han börja i ”Klass 1b”. Han kĂ€nner ingen dĂ€r och den nya skolan ser sĂ„ stor ut. TĂ€nk om ingen vill leka med honom pĂ„ rasten? Och tĂ€nk om de har en jĂ€ttesvĂ„r mattebok! Eller om hans nya fröken Ă€r en elak hĂ€xa!

”Klass 1b” Ă€r en nyproducerad serie lĂ€ttlĂ€sta böcker som redan har blivit en succĂ©. HĂ€r fĂ„r vi möta en skolklass i en serie helt fristĂ„ende böcker, som var och en har nĂ„got eller nĂ„gra av barnen i klassen som huvudpersoner. Böckerna ingĂ„r i vĂ„r populĂ€ra LĂ€tt att lĂ€sa-serie. ”Ny i klassen” Ă€r en vardagsnĂ€ra, varm bok med hög igenkĂ€nningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat lĂ€sa sjĂ€lva. LĂ€s ocksĂ„: ”Spöket i skolan” (2006), ”Starkast i klassen” (2006), ”Hemliga kompisar” (2006) och ”VĂ€rldens finaste glasögon” (2006).

Böckerna Àr roligt och fÀrgstarkt illustrerade av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross Àr författare, översÀttare och lÄgstadielÀrare, med en stor produktion av lÀttlÀsta böcker för nybörjarlÀsare bakom sig.



4.4

59 recensioner