(2914)

Nu är det jul igen

ljudbok och e-bok


Trebarnsmamman Emelie har tröttnat på tillvaron. Sedan pappan till hennes barn flyttat hem till Gambia har hon kämpat för att få vardagen att gå ihop. Budgeten är tajt, jobbet är urtråkigt och trots påtryckningar vågar hon inte skaffa Tinder. Hon är helt enkelt inte redo. Men just som allt känns som mörkast får hon ett oväntat brev - ett brev vars innehåll kommer att ändra hennes liv för all framtid.

Det visar sig att Emelie ärvt ett hus på Sardinön - och när hon åker dit får hon sitt livs chock. Huset är nämligen fyllt till bredden med juldekorationer! Emelie tvekar, men när barnen bestämt sig för att de vill stanna på ön så dröjer det inte länge innan flytten från Växjö är ett faktum. Allt som återstår nu är att lista ut svaren på två viktiga frågor: Vad är egentligen grejen med Andreas, snyggingen som ärvt gäststugan på tomten? Och vad i hela fridens namn ska Emelie göra med alla sina julsaker?

Annika och Jessika Devert är systrar och kommer ifrån Göteborg. Tillsammans har de skrivit flera barnböcker och vuxendebuterade år 2020 med feelgood-romanen "Nu är det jul igen".


Uppläsare: Helena Lewin
Längd:

3.8

2914 recensioner

Maria

2024-03-05

Så bra

Marie

2024-01-09

Bra bok å lättsam att lyssna på.

Gunilla

2024-01-01

Bra, men lite för fjantig.