(38)

Nordisk keto

e-bok


Vad ska man egentligen Ă€ta för att mĂ„ bra? Enligt Bianca Ă€r nyckeln till ett hĂ€lsosamt liv att Ă€ta obearbetad och nĂ€ringsrik mat, som Ă€r bra för kroppen och hjĂ€lper den som behöver att gĂ„ ner i vikt. Taktiken gĂ„r ut pĂ„ att fortsĂ€tta att Ă€ta riktigt gott och behĂ„lla matrĂ€tterna man redan Ă€lskar – men med en keto-twist.

I bokens faktadel hittar du all information du behöver för att nÄ dina hÀlso- och viktmÄl. Allt frÄn hur kroppen reagerar pÄ olika livsmedel, till praktiska tips pÄ hur du blir av med sötsuget och hur du ska tÀnka nÀr du gÄr pÄ restaurang. HÀr finns tydliga listor med vilka livsmedel som Àr bra att Àta och sÄdana som ska undvikas, fem steg till ett sockerfritt liv, en enkel checklista för viktnedgÄng och mycket mer.

I bokens receptdel hittar du dagens alla mĂ„ltider, inklusive dessert. Recepten bygger pĂ„ vanliga svenska rĂ„varor som du lĂ€tt fĂ„r tag i. HĂ€r finns allt frĂ„n lasagne, köttbullar med mos och korv stroganoff, till ugnsbakad lax, blomkĂ„lssoppa, pizza (ja, du fĂ„r Ă€ta pizza), plĂ€ttar, vĂ„fflor och tidernas pannacotta med hallon – allt utan gluten, socker och tillsatser.

Bianca Olsson Àr 34 Är och arbetar med reklam i Oslo, hon Àr ocksÄ kvinnan bakom det populÀra Instagram-kontot Ketolivet. Med hjÀlp av lÄgkolhydratkost har Bianca sjÀlv gjort en hÀlso- och viktresa, som hon ocksÄ delar med sig av i den hÀr boken.



4.1

38 recensioner

Tanja

2023-04-09

MĂ„nga trevliga recept!

Anja

2023-02-14

Massor med bra recept. 😀