(2233)

NORD

ljudbok och e-bok


Efter en ödesdiger olycka i tonÄren stÄr Alex ensam, arbetslös och med sjÀlvkÀnslan pÄ botten. NÀr han fÄr ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant tvekar han inte en sekund. Det Àr ett eftertraktat jobb som Commis de Cuisine, köksassistent, pÄ den vÀrldsberömda stjÀrnkrogen NORD i de jÀmtlÀndska fjÀllen.

Jobbet Àr stentufft, och snart kompliceras saker av att han faller för Àgaren Alice Duwal, som Àr vacker och spÀnnande men betydligt Àldre Àn Alex och dessutom gift. Det dröjer inte lÀnge förrÀn Alex inser att allt inte Àr som det verkar. Alice visar sig ha mÄnga hemligheter, och han dras in i en hÀrva av lögner, sex och hot som verkar helt omöjlig att ta sig ur.

Vart kan du vÀnda dig nÀr ditt förflutna vÀgrar slÀppa dig fri?


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

3.9

2233 recensioner

ChristinaRenée

2024-04-16

Fattas ett djup i boken och det kĂ€nns som vissa delar/fakta utelĂ€mnats som skulle göra att boken fĂ„r ett bĂ€ttre djup. MĂ„nga smĂ„ detaljer Ă€r ointressanta och skulle istĂ€llet varit djupare detaljer om personerna i berĂ€ttelsen och hur de kĂ€nner och mĂ„r, inte bara inlĂ€gg som dyker upp om familjerna och de anstĂ€llda lite ytligt


Marie-Louise

2024-04-15

SpÀnnande med ett annorlunda slut.

Anonym

2024-04-06

ojoj, vilken cliffhanger.