(148)

NLP, Kommunikation & det personliga ledarskapet

ljudbok


Vill du:

* Komma förbi hinder och rÀdslor?

* LÀra dig hur Du kan förstÄ dig sjÀlv och andra?

* SÀtta upp mÄl och nÄ dem?

NLP Àr konsten att förstÄ och pÄverka andra och anvÀnds idag av mÀnniskor över hela vÀrlden.

Vad Àr NLP?

Vad Àr skillnaden som gör skillnad? Har du nÄgonsin funderat över var det Àr som gör att vissa mÀnniskor lyckas med vad de Àn tar sig för? Eller har du nÄgon gÄng grubblat över varför du inte kommit dit du hade tÀnkt dig? Med stor sannolikhet har du gjort det, fast Ä andra sidan har du nÄgon gÄng lagt mÀrke till att du kommer hela vÀgen till mÄlet utan att du ens behövde lÀgga manken till? Hur kom det sig? Vad var det egentligen vi tÀnkte, kÀnde och upplevde?

Finns det i sjÀlva verket nÄgon skillnad som gör skillnad?

NLP Àr ett tillvÀgagÄngsÀtt med verktyg och tekniker som Àr lÀtta att ta till sig. Dessa verktyg hjÀlper dig förÀndra dina tankar och beteenden, snabbt och med bestÄende resultat.

Du fÄr lÀra dig utnyttja dina resurser bÀttre, sÀtta upp engagerande mÄl och nÄ dem. Kommunicera bÀttre, och förstÄ andra utifrÄn ditt syfte. LÀgga bort ovanor, komma över hinder och rÀdslor. Inspirera dig sjÀlv och andra att göra nya saker, tÀnka de tankar varje person helst vill tÀnka!

Med hjÀlp av NLP kan du fÄ tillgÄng till praktiska fÀrdigheter som anvÀnds bland annat av framstÄende kommunikatörer eftersom utmÀrkt kommunikation ligger till grund för skapandet av resultat. NLP-tekniker har visat sig vara ovÀrderliga för sÄvÀl personlig utveckling som professionellt mÀsterskap. Den hÀr grundlÀggande ljudboken tillhandahÄller verktyg som kan hjÀlpa dig att förÀndra det du önskar i din tillvaro, vilket i sin tur leder till att du kan uppnÄ det du vill.

NÀr du vÀssar din förmÄga att kommunicera ökar du din effektivitet samt förbÀttrar ditt ledarskap och dina resultat. NÀr du lÀr dig hur kommunikation fungerar, och beslutar dig för att utveckla din kommunikation, sÄ kommer du att mÀrka skillnad. Din förmÄga att förstÄ andra och pÄverka andra utvecklas och blir bÀttre.

Detta sÀger andra om boken

"Detta Àr en fantastisk bok om personlig utveckling och hur vi kan mÄ bÀttre och nÀr det kÀnns som jobbigast. Hur vi kan byta vÄrt tillstÄnd och göra saker som tar oss framÄt i mot uppsatta mÄl. En aha upplevelse."

"En perfekt bok för dig och din personliga utveckling. HÀr fÄr du svar pÄ hur vi kommunicerar med varandra, hur du sÀtter mÄl och nÄr dom och hur du leder dig sjÀlv. Skillnaden som gör skillnaden helt enkelt!"

"Detta Àr en bok som jag skulle vilja rekomendera alla att lÀsa. En bok med mÄnga verktyg hur vi kan styra vÄra tankar och ta oss dit vi vill :-). Som en hjÀlp pÄ vÀg mot rÀtt mÄl."

Och ja, du kan faktiskt lÀra dig att styra ditt medvetande och skapa helt nya resultat och vara bÀst nÀr det gÀller.



3.9

148 recensioner

My

2022-06-28

Halva boken kÀndes som nÄgot slags försÀljarprat med mycket hÀnvisning att köpa coachning, lite bÀttre lÀngre in i boken med mer praktiska idéer. FörfattarinlÀsningen funkar hyfsat. NÄgorlunda intressant men lite för mycket sÀlj för mig sÄ tappade trÄden flera gÄnger.

Anonym

2022-03-13

Har lÀst andra böcker med samma budskap men inte nÄgon som kopplats direkt med NLP. Det Àr vÀrt att lÀsa/lyssna pÄ med jÀmna mellanrum för att pÄminna sig sjÀlv om lite av varje.

Frida

2021-11-04

Bra sammanfattning pÄ mÄnga andra böcker