(85)

Nittio minuter

ljudbok


Lustfylld debut frÄn Los Angeles filmvÀrld!

Svenska Nina har precis avslutat sina studier och ÄtervÀnt till Los Angeles med drömmen om att arbeta pÄ det berömda Visconti Hotel i Beverly Hills, bara för att upptÀcka att hennes pojkvÀn sedan flera Är gjort upp egna planer medan hon var borta. Planer som inte alls passar ihop med hennes.

Efter att ha förlorat sin chans till drömjobbet ser hon ingen annan utvÀg Àn att ta det hett eftertraktade jobbet som assistent Ät en av Hollywoods mest populÀra skÄdespelare, Jake Wakefield. Jake stÄr pÄ toppen av sin karriÀr och har till synes allt en mÀnniska kan önska sig. Allt han behöver Àr nÄgon som ser till att hans liv förlöper sÄ smidigt som möjligt. NÄgon att lita pÄ.

Krocken Àr oundviklig nÀr den praktiska, jordnÀra Nina kastas rakt in i den galna, glittrande vÀrld som Àr Jakes vardag. Men med tiden visar det sig att Jake Àr mer Àn bara en charmig yta och en speciell relation börjar vÀxa fram mellan dem. Kanske kan jobbet som hans assistent innebÀra en biljett till allt det dÀr hon drömt om?

Nittio minuter Àr en varm romantisk komedi om hur drömmar vÀvs i Hollywood. Det Àr en berÀttelse om kÀrlek och att hitta sin plats i livet. Katarina Persson skildrar med stor inlevelse mÀnniskorna som lever i filmens förtrollade vÀrld. Nittio minuter Àr en debut med berÀttarglÀdje, humor och stor trÀffsÀkerhet för kÀrlekens sprÄk.


UpplÀsare: Malin Molin
LĂ€ngd: