(6573)

Nio liv

ljudbok och e-bok


En man sprĂ€ngs till döds – ska Jana Berzilius kunna rĂ€dda nĂ€sta offer?

En tidig aprilmorgon sprids en film pÄ Youtube, som visar en ung man med en sprÀngladdning fastsatt om kroppen. Polisen förstÄr att ett fruktansvÀrt öde vÀntar honom. De lyckas identifiera platsen i Norrköping men hinner inte fram förrÀn bomben exploderar. Det Àr den fjÀrde medlemmen i det kriminella nÀtverket Komados som har mördats pÄ kort tid. Men rör det sig om samma gÀrningsperson?

Kriminalinspektör Mia Bolander fÄr hjÀlp av den nye utredaren Patrik Wiking att lösa fallen. Problemet Àr att ingen vill prata med dem. Ingen har hört nÄgot. Ingen har sett nÄgot.

NÀr Jana Berzelius dras in i utredningen inser hon att fallet har en direkt koppling till henne sjÀlv. Som Äklagare Àr det hennes uppgift att ta reda pÄ sanningen. Nu fÄr hon ovÀntad hjÀlp att dölja den.

Nio liv Ă€r den sjĂ€tte delen i Emelie Schepps serie om Ă„klagare Jana Berzelius. Serien Ă€r en internationell succĂ© och Ă€r sĂ„ld till 30-talet lĂ€nder. Den första boken i serien – MĂ€rkta för livet – har release som TV-serie i april 2024 pĂ„ Amazon Prime Video.

***

Emelie Schepp Ă€r projektledare och framgĂ„ngsrik författare. Hon utsĂ„gs till Årets Deckarförfattare 2016, 2017 och 2018. Hennes böcker har tillsammans sĂ„lt över 3 miljoner exemplar, nominerats till Stora ljudbokspriset samt blivit lĂ€sarfavoriter och bĂ€stsĂ€ljare i flera lĂ€nder. Emelie Schepp bor i Motala med sin familj.



4.2

6573 recensioner

Kenth

2024-03-18

Serie med bÄde högt som lÄgt. Polis arbetet för att klara upp Janas alla brott minst sagt slappt.

Helene

2024-03-04

Riktigt bra

Magnus

2024-02-03

Svinbra