(283)

Wundersmeden : Morrigan Crow & den hemliga kraften

ljudbok och e-bok


Äntligen! Andra delen i succĂ©serien Nevermoor! Morrigan Crows magiska Ă€ventyr fortsĂ€tter.

En förtrollande upplevelse! En virvel av fyrverkerier, magiska dörrar, drakar, talande djur, levande skelett, en gigantisk katt och en stad som Àr en galen labyrint.

Morrigan Crow har besegrat sin förbannelse. Hon har klarat utmaningarna och ska fĂ„ gĂ„ i Nevermoors magiska skola, Wundersamfundet. Äntligen har hon chansen att för första gĂ„ngen i sitt liv vara med i en gemenskap och fĂ„ vĂ€nner.

Men allt blir fel. NÀr de andra eleverna fÄr veta vad Morrigans hemliga talang Àr vill ingen ha med henne att göra. Och nÀr flera personer mystiskt försvinner fÄr hon genast skulden.

Morrigan mÄste bevisa att hon Àr oskyldig. Hon mÄste lÀra sig att styra sin underliga kraft och visa att hon hör hemma i sin nya skola. Annars kan hon bli relegerad och förlora det enda hem hon nÄgonsin haft.

Serien om Nevermoor Àr en vÀrldssuccé som sÄlts till över trettio lÀnder.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

4.7

283 recensioner

Mika

2024-03-11

LOVE ITT

Jessica

2023-11-26

Jag fortsÀtter att höja denna bok och serie till skyarna. Serien Àr grymt bra, spÀnnande och dramatisk. Den tar Àven mÄnga moraliska frÄgor pÄ ett smart sÀtt. Serien bör fÄ bli filmer, trots att böcker alltid Àr bÀst som just böcker. Men den förtjÀnar att bli Àlskad av massorna. Morgan Crow förtjÀnar att bli ett namn pÄ allas lÀppar!!!

Lotta

2023-11-05

lite ojÀmnt tempo men Ànnu en fantastisk berÀttelse skriven av Jessica townsend