(122)

Nazisternas mysterier

ljudbok och e-bok


Andra vÀrldskriget Àr utan tvekan historiens mest omskrivna hÀndelse. Det finns tiotusentals böcker, hundratusentals artiklar och ett överflöd av filmer som skildrar krigets fasor, de militÀra strategierna och inte minst hjÀltarna som utmÀrkte sig i detta historiens mest fruktansvÀrda krig.

Men trots det enorma intresset för detta krig saknar historikerna Ă€ndĂ„ svar pĂ„ mĂ„nga frĂ„gor. Allteftersom Ă„ren gĂ„r uppstĂ„r myter som frodas sida vid sida med fakta. Dog Hitler verkligen i bunkern under Berlin, eller flydde han till Sydamerika? Är guldet och konstverken som nazisterna stal frĂ„n förintelsens offer fortfarande undangömda i dolda gruvgĂ„ngar i Östeuropa? Och vad fick tyskarna att anamma nazism, judehat och stormaktsdrömmar? I denna bok försöker vi hitta svaren.

"Allt om Historia" tar med dig pĂ„ en halsbrytande resa till svunna tider, sĂ„ att du kan njuta av historiens största hĂ€ndelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra vĂ€rldskrigets frontlinjer, vikingarnas rĂ€der och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" Ă€r för dig som vill veta mer om spĂ€nnande och dramatiska hĂ€ndelser i det förflutna.


UpplÀsare: HÄkan Mohede
LĂ€ngd: