(7)

Naturkraft

ljudbok och e-bok


»Miranda Kvist bjuder pÄ lÀttlÀsta och inspirerande berÀttelser frÄn sin egen resa frÄn att hata löpning till att se löpningen som sin livsstil. Det Àr svÄrt att inte smittas av hennes entusiasm och engagemang och lÀtt att ta till sig hennes huvudbudskap: man kan komma hur lÄngt som helst om man bara tar första steget.« Linda Ljungskog, BTJ

Tillhör du dem som lÄter osynliga hinder begrÀnsa dig sjÀlv och ditt liv? Tror du inte att du kan bestiga höga berg, springa ultralopp i öknen, eller tror du kanske nÀstan att en lÄngpromenad i skogen Àr för tuff för dig? LÄt dig inspireras av Miranda Kvist tjejen som personifierar uttrycket »Just do it«!

I "Naturkraft" berÀttar Miranda om trÀningsglÀdje, drivkrafter och hur man övervinner osynliga hinder. Allt du vill kan du göra!

Miranda Kvist, född och uppvuxen i Sundbyberg, Àr innebandymÄlvakten som avskydde att springa, men som av en slump hamnade pÄ ett terrÀnglopp och fastnade för Àventyr pÄ stigar, berg och andra spÀnnande platser. Idag Àr hon Traildrottningen i Sveriges löparkretsar och driver Team Nordic Trail, Sveriges största plattform för trail- och fjÀllupplevelser.



4.3

7 recensioner