(184)

Nattspår

ljudbok och e-bok


Efter att ha blivit trakasserad av högerextrema nättroll flyr kulturmannen Kaj storstaden och bosätter sig i ett gammalt hus på värmländska landsbygden. Mycket snart börjar han känna en närvaro i rummen. Han hör ljud och känner sig ständigt iakttagen. Han får känslan av att någon som tidigare bott där vill honom något.

Kaj hittar brev och anteckningar i väggarna, och gradvis börjar han förstå att byn han kommit till bär på en mörk hemlighet. Ett gammalt, bortglömt hatbrott och en kärlekshistoria som fick ett blodigt slut grävs upp igen, och när Kaj väl är sanningen på spåret är det försent. Plötsligt svävar hans eget liv i fara.



3.6

184 recensioner

Martina

2022-05-19

Spännande, välskriven, tyckte mycket om boken

Olivia

2021-08-04

Spännande och välskriven. Uppläsaren är toppen!

John

2021-08-03

En bok nästan i min smak. Handlingen gillar jag och det är spännande att få följa karaktärer från olika århundraden. Bristen hos boken är snarare än brist hos mig, och det är att jag kan ha svårt att hänga med när många namn nämns hit och dit. Då riskerar jag tappa tråden en aning när jag blandar ihop karaktärernas handlingar. Det jag gillade allra mest var ändå beskrivningen av landskapen, som får mig att själv vilja besöka platserna där boken till största del utspelar sig.