(245)

Nattens odjur

ljudbok och e-bok


"NÀr du ser dem komma Àr det redan för sent."

En rad bestialiska kvinnomord skakar Danmark och sĂ€tter internet och medier i brand. Morden leder tillbaka till ett gammalt vĂ„ldtĂ€ktsfall och pekar mot en grupp mĂ€n med ett fanatiskt hat mot kvinnor. Under sin utredning kommer polisinspektör Cecilie Mars ett hemligt sĂ€llskap pĂ„ spĂ„ren och hon upptĂ€cker snart att lagen inte rĂ€cker till om hon ska hinna stoppa gĂ€rningsmĂ€nnen innan fler offer skördas. Men hennes direkta och kompromisslösa stil skapar snabbt nya fiender – bĂ„de i polisens ledning och hemma i Köpenhamns Nordvest-kvarter dĂ€r gĂ€ngkrigen rasar. Plötsligt finner hon sig sjĂ€lv som ett lovligt byte och en trofĂ© för en brutal hĂ€mndrörelse.

"Nattens odjur" Àr den fristÄende uppföljaren till den kritikerrosade bÀstsÀljaren "Mörkret kallar". En storstadsdeckare med den hÄrdkokta polisinspektören Cecilie Mars i huvudrollen.

"Det gnistrar och smÀller om Nattens odjur" Berlingske, (4/6 stjÀrnor)

"Michael Katz Krefeld har aldrig varit bÀttre" Politiken (5/6 stjÀrnor)

Michael Katz Krefeld (f. 1966) Àr en av Danmarks mest lÀsta deckarförfattare. Han inledde sin karriÀr som manusförfattare inom filmbranschen vilket mÀrks i hans hÄrdkokta thrillers som prÀglas av en stark framÄtrörelse och mÄnga överraskande element. Krefeld Àr mest kÀnd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fÀngslat lÀsare över hela vÀrlden.


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

3.9

245 recensioner

Maria

2024-01-28

SpÀnnande och oförutsÀgbar

Lena

2023-10-01

Nu vill jag lyssna pÄ nÀsta

Stina

2023-09-06

NÄtt fel pÄ inspelningen i början??