(1105)

Napalm

ljudbok och e-bok


En varm sommarnatt vÀcks kriminalkommissarie Sten Johansson av mobiltelefonens signal. Ett bombhot vilar över LÀnssjukhuset Ryhov i Jönköping. Dessutom vÀxer frustrationen inom arbetsgruppen. Lisa Àr försvunnen och de vet inte om de ska söka efter henne, vilket orsakar ovÀntade slitningar inom gruppen. Sten Àr övertygad om att Lisa behöver tid, men plÄgas samtidigt av oro.

Strax efter bombhotet inkommer en svÄrt skadad kvinna till akuten. Hon dör pÄ operationsbordet, och det som utan tvekan Àr ett mord kan kopplas samman med bomben. Snart uppdagas Ànnu ett mord i samma stil. Har staden Ànnu en gÄng drabbats av en seriemördare?

Samtidigt Àr Lisa tillbaka i sin barndoms trakter, bunden av sitt förflutna. Det Àr nÄgot som inte stÀmmer, nÄgot personligt. Hon försöker desperat ta reda pÄ sanningen i en alltmer hotfull miljö. För att stÄ ut blir hon tvungen att Äterknyta till den gamla Lisa, med napalm i blodet.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

4.2

1105 recensioner

Anja

2023-10-21

Olidligt spÀnnande!

Linn

2023-07-30

Nu Àr det lÀttare att följa med nÀr det hoppar i tid dÄ man lÀrt kÀnna karaktÀrerna jÀmfört med nÀr man lÀste första boken! VÀldigt bra!

Carina

2023-07-05

Den bĂ€sta i serien hittils🙌