(6)

När mormor fick cancer : en bok om livet

e-bok


Siri och hennes mormor har det härligt tillsammans. De badar i sjön och planterar i trädgården.

En dag berättar mormor att hon har cancer. Siri vet inte vad det är, det låter inte som någonting bra. Men Siris mormor är stark, och hon har en kärleksfull familj. Tillsammans ska de klara det här.

Det här är en varm och kärleksfull bok som handlar om att stå någon nära. Att kämpa tillsammans och att aldrig sluta hoppas.

Från Bokcirkel.se: "Här är det mustiga och mättade färger, rätt runda former och söta små bonusfigurer som lever sina egna liv här och var på sidorna. Det är sommar, syrenbersån står i full blom, hönorna jagar varandra och livet är härligt att leva för alla. När mormor fick cancer är en bilderbok av klassiskt snitt men ändå med en väldigt personlig stil som är lätt att tycka om för både stora och små [..] På baksidan av boken står det "Det här är en varm och kärleksfull bok som handlar om att stå någon nära. Att kämpa tillsammans och att aldrig sluta hoppas." Så är det verkligen. Värmen och kärleken som genomsyrar boken illustreras på ett perfekt sätt genom de färgstarka bilderna. "

bokcirkel.se