(341)

Möten i äppellunden

ljudbok och e-bok


I Virgin River finner den sanna kärleken alltid en väg

Singelmamman Nora är redo att göra det som krävs för att försörja sina två döttrar när hon blir lämnad av sin odugliga pojkvän. Men säsongsjobbet på Cavanaughs äppelodling i Virgin River är slitigt, och det blir inte lättare av att den snygga men egensinniga Tom Cavanaugh konstant fyller hennes tankar.

Tom, som är före detta marinsoldat, återvände till Virgin River och familjens äppelodling för att slå rot och få en lugnare tillvaro. Han vill ha en familj, och verkar ha hittat den perfekta frun i den vackra Darla. Så varför kan han inte sluta tänka på Nora på äppelodlingen?



4.3

341 recensioner

Kristin

2024-02-19

F

Tess

2023-07-09

Man vet vad man får när man läser en bok av Robyn Carr. Vackra kvinnor med starka åsikter, kärlekstörstande f.d soldater med snygga kroppar och hög moral som alltid sätter sin kvinna först både i och utanför sängen. Alla som är elaka och själviska är historia eller passerar snabbt förbi i deras liv och sen lever de lyckliga i alla sina dagar. Det är så sött att jag får hål i tänderna, och ändå lyssnar jag på bok efter bok av henne.

Mamma

2023-04-12

En underbar bok. Med en underbar uppläsare!