(345)

Mörkret faller

ljudbok och e-bok


Kate Marshalls detektivbyrå får ett lyft när hon och partnern Tristan anlitas för att utreda ett gammalt ouppklarat fall. Tolv år tidigare avslöjade den unga ambitiösa journalisten Joanna Duncan en politisk skandal, något som fick stora konsekvenser. I efterdyningarna försvann Joanna spårlöst och återfanns aldrig.

När Kate och Tristan får tillgång till den gamla förundersökningen har alla spår kallnat sedan länge, men de hittar namnen på två unga män som försvann ungefär samtidigt som Joanna. När Kate börjar gå igenom offrens sista dagar inser hon att Joanna kan ha varit något betydligt farligare än en politisk skandal på spåren: identiteten på en seriemördare som ger sig på offer som ingen kommer sakna.

Ju närmare Kate kommer i jakten på mördaren, desto farligare blir det …

”Skrämmande … Stram som en hårt spänd gitarrsträng.” – Peterborough Telegraph

”Den tredje thrillern om Kate Marshall är den bästa hittills!” - The Times

Robert Bryndza har skrivit den internationellt bästsäljande serien om kriminalkommissarie Erika Foster och serien om Kate Marshall. Bryndzas böcker har sålts i över 5 miljoner exemplar och har översatts till 30 olika språk. Han är brittisk medborgare och bor i Slovakien.


Uppläsare: Disa Östrand
Längd:

4.0

345 recensioner

irene

2023-08-20

Tyckte om den

Jennifer

2023-07-18

Spännande deckare, del 3 i en serie som man behöver läsa i ordning tycker jag. Författaren är skicklig på att skapa spänning genom en varierad berättelsekurva med ledtrådar som man senare får reda på. Bra uppläsare.

Helene

2023-07-08

Själva historien var bra och spännande men sen var det irriterande många och detaljerade väderbeskrivningar och andra ointressanta detaljerade beskrivningar som för mig bara är tråkig utfyllnad. Därför bara 3•