(36)

Mysteriet på Harbor Street

e-bok


Mysteriet på Harbor Street Kära läsare!

Med tanke på att jag är gift med Cedar Coves privatdetektiv skulle man kunna tro att jag gillar mysterier. Men det gör jag inte – särskilt inte när de handlar om oss. Roy har fått en massa anonyma vykort och meddelanden där avsändaren undrar om vi ångrar det förflutna. Vi förstår inte alls vad det kan syfta på.

En nyhet av ett mer positivt slag är det faktum att vår dotter Linnette har flyttat hem för att börja arbeta på den nyöppnade kliniken i stan. För ett tag sedan var jag på en välgörenhetsauktion där jag ropade hem en dejt med Cal Washburn åt henne. Han jobbar som hästskötare på Cliff Hardings hästgård och tyvärr är Linnette inte lika entusiastisk inför dejten som jag.

Och på tal om Cliff så har han tagit upp sin relation med Grace Sherman igen. Men det är bara några av alla de intressanta saker som pågår här i Cedar Cove. Så varför kommer du inte förbi Harbor Street på en kopp kaffe så ska jag berätta om allt som har hänt!



3.4

36 recensioner

Claes

2022-10-03

Synd att böckerna i serien inte är numrerade (som Robyn Carrs Virgin River) för jag råkade läsa ett par i fel ordning och det var ju som att få facit i förväg.

GunEva

2022-04-19

Slutar innan boken är slut!