(18)

Motivationsresan: starkare, friskare, piggare

ljudbok


Stephan Wilson har medverkat i flera framgÄngsrika teveprogram som t.ex. Stephan pÄ glid och Min Klassiker som nÄtt hundratusentals tittare. För barnfamiljer Àr han ocksÄ ett bekant ansikte efter flera Är pÄ Lilla Sportspegeln. Att hjÀlpa andra att hitta glÀdjen i trÀningen har blivit Stephans största drivkraft.

Motivationsresan – starkare, friskare och piggare Ă€r packad med rĂ„d och tips för hur du kan tackla den mentala trĂ€ningen lika bra som den fysiska. Hitta glĂ€djen i trĂ€ningen och du kommer snabbt att mĂ€rka hĂ€lsoeffekterna som förhöjer din livskvalitet.

Som liten hade Stephans familj inte rĂ„d med sportutrustning, han var livrĂ€dd för vatten och skidĂ„kning var nĂ„got för de helsvenska barnen. ÄndĂ„ har Stephan tre gĂ„nger klarat En svensk klassiker, dvs att genomföra Vasaloppet, Lidingöloppet, Vansbrosimmet och VĂ€tternrundan pĂ„ ett Ă„r. Genom sin egen berĂ€ttelse vill Stephan, med glimten i ögat och utan pekpinnar, ta med dig pĂ„ en resa mot egna personliga vĂ€rldsrekord. Och allt börjar med att hitta motivationen. Det gĂ€ller dig som behöver ta första steget ur soffan lika mycket som dig som trĂ€nat lĂ€nge och vill spetsa dina resultat.


UpplÀsare: Stephan Wilson
LĂ€ngd:

4.1

18 recensioner

Cecilia

2022-04-28

En inspirerande bok som gav mig mÄnga idéer kring min egen trÀning och vad jag behöver för att skapa min resa.