(2)

Mot hans vilja

ljudbok


Erik har ett problem. Han dricker. Trots att hans drickande skapat konsekvenser, vÀgrar han erkÀnna det. Han Àr i total förnekelse. Lena inser att detta kommer att tvinga henne att lÀmna honom. En kÀnd artist gÄr ut och talar offentligt om sin alkoholism och att han genomgÄtt behandling. Detta och en annons pÄ en sportsida hjÀlper henne att hitta en lösning. Men det innebÀr att hon mÄste ljuga och gÄ bakom ryggen pÄ sin man Erik för att kunna genomföra den drastiska planen. Smussel och hemlighetsmakeri krÀvs för att iscensÀtta interventionen. Flera gÄnger Àr allt nÀra att avslöjas och dÀrmed stjÀlpa den livsavgörande hÀndelsen.

VÀndpunkten kommer en kall eftermiddag i februari. PÄ darriga ben kliver Lena ur bilen, fullt medveten om att hennes och barnens framtid kan avgöras inom loppet av en halvtimme.

"Mot hans vilja Àr" en sann historia som bygger pÄ en verklig hÀndelse som visar att livet för en vanlig familj kan vara fyllt av dramatik, intriger och desperation. Den vill visa att det finns hjÀlp att fÄ. Men att det krÀvs mod och beslutsamhet att sÀtta planen i verket. Och ett stort mÄtt av kÀrlek.


UpplÀsare: Katrine Hamori
LĂ€ngd: