(137)

Mot alla odds

ljudbok och e-bok


Angreppet framstod som omöjligt, men om nu nÄgon skulle lyckas, sÄ var det Blade. MÄlet Àr garnisonen positionerad i den Civiliserade Zonen, som bestÄr av ett fyrtiotal vÀlbevÀpnade elitsoldater. Utöver sina sex krigare har Blade rekryterat mutanten Lynx till uppdraget. Trots att de Àr kraftig underlÀgsna i antalet inger det Blade hopp. Men det Àr bara början. Ett kraftigt motangrepp förvÀntas och Blade och hans medkÀmpar kommer ensamma behöva försvara sin position. FiendehÀrden ska visa sig till hÀlften utgöras av mutanter nÀrbeslÀktade med Lynx. Det blir en kamp pÄ liv och död.

Tredje vÀrldskrigets atomvapen har förvandlat vÀrlden till en dystopi och det en gÄng stolta Amerika till en militÀrdiktatur. Ett fÄtal mÀnniskor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befÀstning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig sjÀlva Familjen. Hundra Är efter krigsslutet, den stora smÀllen, Àr vÀrlden fortfarande en dystopisk plats nÀr deras Àttlingar börjar göra försök att ÄterupptÀcka vad som ÄterstÄr. De basala resurserna Àr fÄ i de karga landskapen, fördÀrvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hÀnsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhÀrd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhÀlle med allt som krÀvs.

David L. Robbins (född 1950) Ă€r en amerikansk bĂ€stsĂ€ljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under pseudonym till en rad olika erkĂ€nda bokserier, dĂ€ribland Bröderna Hardy, Blade (en spin-off pĂ„ De Överlevande) och Davy Crockett.


UpplÀsare: Mitcho Batalov
LĂ€ngd:

3.7

137 recensioner

Wilda

2023-06-27

Återigen fick karaktĂ€rerna andra röster och dialekter/grov röst. Tvingade mig igenom.

Johan

2022-11-13

HÄller med dom andra om att upplÀsaren kunde skippat den hesa whiskeyrösten, annars Àr boken bra

Agneta

2022-05-30

Blir lite jobbigt nÀr upplÀsaren förstÀller rösten nÀr han lÀser Blade i nÄn viskande whisky röst det Àr irriterande. Det funkar ju bra att lÀsa alla de andra karaktÀrerna utan att förstÀlla rösten hoppas nÀsta Àr bÀttre