(11)

Morfars Livs

ljudbok och e-bok


"Vad ska du bli nÀr du blir stor?" Det Àr frÄgan som vuxna stÀller allra oftast. Jag var tvungen att hitta ett tillfredsstÀllande svar. Jag var tvungen att hitta ett yrke. Den dagen fattade jag ett beslut. Det enda jobbet jag kunde tÀnka mig var: Handlare! Fem minuter senare stod jag framför morfar. Det var ingen idé att vÀnta. Att bli handlare som vuxen var vÀl ingen sak, men att bli det som barn: dÄ kan vi snacka framgÄngsrik."

"Morfars Livs" Àr historien om en liten flicka som Àlskar att vara lÀrling i sin morfars matvarubutik. Full av beslutsamhet och goda intentioner beskriver hon allt lÀr sig i butiken och hennes anteckningar blir till vÀrdefull vÀgledning för bokens unga lÀsare. En rolig, ömsint och intelligent berÀttelse med viktiga, moraliska lÀrdomar kring att vÀxa upp, immigration, integration och allt vad det innebÀr!

Den prisbelönta författaren ƞermin YaƟar föddes i Berlin 1982 och vĂ€xte upp i Turkiet. Som mamma till tre barn har hon Ă€ven upprĂ€ttat ett nĂ€tverk för andra mödrar och delat med sig av kreativa lekar för barn via sitt sociala medier-alias, "Player Anne."


UpplĂ€sare: Amanda KrĂŒger
LĂ€ngd:

3.3

11 recensioner

2

2023-11-09

den var super brađŸ€©