(316)

Morden som skakat Sverige

ljudbok och e-bok


Han rör sig sÄ tyst som möjligt i lÀgenheten sent pÄ natten. Planen Àr att genomföra det han planerat utan att vÀcka barnen, de kan aldrig fÄ veta vad deras pappa har gjort. Med en gjutjÀrnspanna i handen och en kniv gömd pÄ sig rör han sig mot sovrummet dÀr hans sambo sover tillsammans med deras smÄ barn.

Mördaren Janne Tuomela ska bli kÀnd som den leende styckmördaren, efter att ha utfört en av de mest bestialiska morden i svensk historia. En kall februaridag fÄr polisen in samtal om att boende sett en man dumpa nÄgot i sjön Södra Yngern utanför SödertÀlje, senare hittar de blodspÄr pÄ isen. Vad de finner i det iskalla vattnet ska komma att skaka hela landet, och bli ihÄgkommet som ett av de mest brutala brott som utretts av svensk polis.

HÀr berÀttas den sanna historien om den leende styckmördaren, men ocksÄ om de mördade spÀdbarnen som hittades utanför Bro och andra brott som skakat hela Sverige.

Allers Brott, "SpÀnnande lÀsning frÄn Allers Brott. Serien bjuder pÄ verkliga berÀttelser om grymma mord, mystiska försvinnanden och gripande livsöden. För alla krimÀlskare!"



3.1

316 recensioner

Nina

2023-08-24

Hört dom förut

Marissa

2023-03-22

Inte en höjdare för mig.

Barnen

2023-01-01

Den var en bra bok att slölyssna pÄ