(312)

Mord vid Themsen

ljudbok och e-bok


Mysdeckar-serien Morden i Cherringham bestÄr av fristÄende fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

Sarah Edwards har precis flyttat tillbaka till Cherringham nÀr hennes barndomsvÀn Sammi hittas död i Themsen, floden som förbinder deras by med London. Polisen avskriver Sammis död som en drunkningsolycka, men Sarah förstÄr att nÄgot inte stÀmmer. En annan nykomling i Cherringham Àr Jack Brennan, en förtidspensionerad mordutredare frÄn New York som tagit sin tillflykt till den engelska landsbygden. Tillsammans bestÀmmer sig Sarah och Jack för att lösa fallet med Sammis gÄtfulla död.

Sarah Edwards, ensamstĂ„ende mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, Ă€nkling och hĂ„rdkokt före detta polis frĂ„n New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhĂ€lle dĂ€r det aldrig hĂ€nder nĂ„gonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack


Alla delar i Morden i Cherringham Àr fristÄende, avslutade fall och serien kan lÀsas i valfri ordning. Mord vid Themsen Àr fall nr 1.



3.4

312 recensioner

Sarah

2022-04-11

Mysig och inte sÄ förutsÀgbar

Mariel

2021-08-20

Nja... Lite tunn story, sÄdÀr översatt o seg upplÀsare

Åsa

2021-05-26

Trivsam lite Midsomer...