(115)

Mord i Venedig

ljudbok


Det Ă€r Halloween och festligheterna Ă€r i full gĂ„ng. Deckarförfattaren Ariadne Oliver Ă€r pĂ„ plats, och det Ă€r Ă€ven en trettonĂ„rig flicka som nĂ€rmar sig författaren med en bisarr historia. Hon hĂ€vdar att hon bevittnat ett mord som barn – men hon var för ung för att förstĂ„ vad det var hon sĂ„g. Det Ă€r först pĂ„ senare tid hon har börjat inse vad det var hon sett, men nĂ€r ingen tror henne lĂ€mnar hon festen i raseri. Men bara timmar senare hittas flickan död.

Oliver tar kontakt med den vÀrldsberömda detektiven Hercule Poirot för att lösa mysteriet. Detta blir upptakten pÄ en kuslig och ruskigt intelligent gÄta, som bara Poirot kan lösa.

”Mord i Venedig” (tidigare utgiven som ”Mord pĂ„ Allhelgonadagen”) Ă€r en klassisk pusseldeckare frĂ„n Agatha Christie med hennes oefterhĂ€rmliga kĂ€nsla för blodiga intriger i överklassen.

Nu som storfilm med Kenneth Branagh som Hercule Poirot!

Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och en av vÀrldens bÀst sÀljande författare med över 4 miljarder sÄlda böcker. Mest kÀnd Àr hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle Àr hon den som har format deckargenren mest genom tiderna.


UpplÀsare: Dan Bratt
LĂ€ngd:

3.7

115 recensioner

Jenny

2024-04-05

inte ACs bÀsta

Mathilda

2023-09-13

För lite blod 😏

Linda

2023-04-10

Bra bok men sÀmre upplÀsare