(115)

Molnbullar

e-bok


ALMA-PRISET 2020

Molnbullar handlar om tvÄ smÄ katter som vaknar tidigt en morgon och gÄr ut för att titta pÄ regnet nÀr de ser en bit moln som fastnat pÄ en trÀdgren. De tar med molnet hem till sin mamma som bakar smÄ bullar pÄ det. NÀr de Àter av bullarna börjar de svÀva, och bestÀmmer sig för att flyga med en bulle till deras pappa som var sen nÀr han gick ivÀg till jobbet. NÀr de hittar pappan sitter han fast i en bilkö pÄ en fullsatt buss. Barnen ger honom en bulle sÄ att han ocksÄ kan flyga och komma fram i tid till jobbet i tid.

Molnbullar Ă€r en rolig och annorlunda bilderbok för barn i Ă„ldrarna 2–5 Ă„r. De detaljrika och underfundiga illustrationerna ger mĂ„nga uppslag till diskussioner och skratt.

Baek Heena Àr en sydkoreansk författare och illustratör. Hon anvÀnder sig av en originell illustrationsteknik dÀr hon bygger upp smÄ miniatyrmiljöer som hon sedan fotograferar av. I hemlandet och över hela Asien Àr hon en bÀstsÀljande författare och flerfaldigt prisbelönt. De smÄ katterna har blivit sÄvÀl teveserie som leksaker i Sydkorea.



4.4

115 recensioner

Johanna

2023-03-24

VĂ€ldigt fin. ❀❀❀❀

Bella✌

2022-03-20

Min fovo bok Àlskar den

Hilda

2021-11-02

SÄ sött!!