(58)

Molly: Tyst som en mus

ljudbok


Molly Àr tio Är och har precis flyttat frÄn Dalarna till SkÄne med sin mamma, pappa och lillasyster Moa. Alla i familjen verkar trivas, förutom Molly. Hon Àr blyg och har svÄrt för att finna sig tillrÀtta i sin nya skola. Hon kÀnner sig missanpassad och konstig för att hon inte pratar lika mycket som andra, dessutom saknar hon snön och sin bÀstis Bella, som bor kvar i Dalarna.

Mollys mamma sÀger hela tiden att det kommer att kÀnnas bÀttre snart, men det enda som kan göra Molly glad igen Àr att fÄ en hund. Drömmen om en hund tycks gÄ i uppfyllelse, men det blir inte alls sÄ som Molly tÀnkt sig. I samma veva lÀgger hennes mamma ut en pinsam bild pÄ nÀtet, som alla klasskompisar skrattar Ät. Som om det inte vore nog nÀrmar sig Àven skolans julavslutning, dÀr alla elever förvÀntas stÄ pÄ scen, och Molly kan verkligen inte förestÀlla sig nÄgot vÀrre ...

Anna Alemo Àr en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, kÀnd för att skapa berÀttelser som lÀsaren inte kan lÀgga ifrÄn sig. Vintern 2020 debuterar Anna som barnboksförfattare med boken "Tyst som en mus".


UpplÀsare: Linnea Stenbeck
LĂ€ngd:

3.9

58 recensioner

Moa

2023-07-09

JĂ€tte bra bok!

Jessica

2022-11-11

Den hÀr borde alla lÀrare lyssna pÄ. Jag Àr en "Benny" men har ett stort hjÀrta för dem som Àr som Molly

barnen

2021-05-14

😌 Bra đŸ˜‹đŸ„łđŸ€©