(83)

Modermakt

ljudbok och e-bok


Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gÄtt i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna Àr hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat Àn han kunnat förestÀlla sig. Yngsta dottern har ett funktionshinder som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron Àr intensiv och vardagspusslet Àr svÄrt att lÀgga. SvÀrmor lÀgger sig i det mesta och förhÄllandet börjar knaka i fogarna. SÄ möter Martin en dag en person ur det förflutna som pÄverkat honom djupt. Han inser att han mÄste tygla sina kÀnslor för att inte Àventyra familjetillvaron.

NÀr en tragedi drabbar familjen fÄr svÀrmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.

Modermakt Àr uppföljaren tillLivmodermakt och andra boken iModertrilogin. Serien Àr ett relationsdrama med feelgoodkÀnsla som spÀnner över femton Är i lÀkaren Martin Lindahls liv.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon Àr sedan ?era Är bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktslÀkare. Hon Àr specialist i allmÀnmedicin och har arbetat som lÀkare i drygt 30 Är. För ett antal Är sedan drabbades Erika av en stroke som ?ck henne att slÄ ner pÄ takten och inse att livet Àr Àndligt. PÄ vÀgen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon. SÄ en dag dök karaktÀren Martin Lindahl upp bland anteckningarna. I mobilen skrev Erika sedan hela romanenLivmodermakt, första delen iModertrilogin.


UpplÀsare: Magnus Schmitz
LĂ€ngd:

4.0

83 recensioner

Ingrid

2022-04-19

Otroligt vÀlskriven, spÀnnande att följa Martins inre och yttre vÀrld.

Carina

2022-03-13

Återigen kunde jag inte sluta lyssna. Jag gillar Martin!

Marianne

2022-01-02

JÀttebra tyckte jag! Komplicerade relationer och en mix av stora och smÄ hÀndelser, bÄde glada och sorgliga. Verkligen lÀsvÀrd. Och nu ger jag mig direkt pÄ tredje delen!