(143)

Moder Liv

ljudbok och e-bok


Ewa Fröling, en av våra allra mest kända skådespelare, skriver en poetisk, stark och vindlande text om kvinnoliv och yrkesliv. Moder Liv utgår från det cancerbesked hon fick 2016 och berättar om året med otaliga sjukhusbesök och behandlingar; en tid av ångest, smärta och ilska. Hon skriver också om moderskap, om värme, om minnen från en fantastisk karriär och de starka kvinnorna i släkten som gått före. En ärlig bok att bli både rörd, upprörd och berörd av.


Uppläsare: Ewa Fröling
Längd:

4.0

143 recensioner

Monic

2022-12-04

Som att sitta i författarens huvud och uppleva det hon upplever. Angelägen beskrivning av svensk sjukvård. Ewas formuleringskonst är som poesi, sarkasmerna som en prickskytts. En berättelse som tar på djupet och leder till eftertanke. Njutbart uppläst!

Emma

2022-11-26

En intressant och värd bok att lyssnas på! Jag var skeptisk från början, men när man får höra vilket liv, vilka erfarenheter hon bär på. Kan jag bara säga - vilken kvinna! 👏 Ändrar och skäms nästan för att tyckt annorlunda om henne. Rekommender VERKLIGEN er att lyssna ta del av hennes liv! 👍⭐♥️

Anita

2022-09-25

Otroligt bra uppläst! Fin poetisk beskrivning av ett sjukdomsförlopp.