(1)

Mod att möta den rätte : så här gör du

e-bok


Vill du möta mannen eller kvinnan i ditt liv? Längtar du efter ett gott och kärleksfullt förhållande? Om du svarar ja på frågorna är detta boken för dig. Då är du starkt motiverad och redo för den förändring du har i sikte. Du är beredd att målmedvetet gå in för att möta kärleken och din rätte/a partner. En konkret och handfast bok som bland annat innehåller en praktisk handlingsplan i sju punkter som gör det möjligt för dig att nå ditt mål - en kärleksfull relation - inom rimlig tid.

Mod att möta den rätte är en praktisk och konkret bok som handlar om hela människan, om kropp, känslor, tankar och behov. Varje kapitel har frågor som överför teorin till läsarens personliga verklighet. Boken avslutas med ett sammanfattande ABC för modet att träffa den rätte.

Inga-Lill Valfridsson är journalist med inriktning på relationer och hälsofrågor. Hon är även diplomerad andningspedagog med mottagning i Stockholm. Hon har tidigare skrivit boken Mod att möta förändringar: Inspiration, vägledning och kunskap.