(372)

Mitt liv och mina hundar

ljudbok och e-bok


För snart tio Är sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjÀrtan. Han blev kÀnd som den glada och kÀnsliga nallebjörnen, den som sÄg alla. Men bakom fasaden fanns strÄk av mörker. Under flera Är led han av panikÄngestattacker som var nÀra att knÀcka honom. En vÀg ut ur dessa var kÀrleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.

Med mycket humor och stor sÄrbarhet delar Anders Bagge hÀr med sig av sin historia. Han berÀttar inte bara om de avgörande hÀndelserna som ledde fram till den framgÄngsrika karriÀren som musikproducent, utan Àr ocksÄ Àrlig om de kriser som han har gÄtt igenom, som faderns död och försÀljningen av Murlyn Music. Framför allt berÀttar han om kÀrleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjÀlpt honom genom bÄde ljusa och mörka stunder.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.2

372 recensioner

ellinor1963

2023-09-25

Tack för en riktigt hÀrlig bok

Anonym

2023-08-03

SĂ„ hĂ€rlig ljudbok med alla hundarna o Ă€ven psykisk ohĂ€lsa. Jag hör ditt porlande skratt i bakgrunden Johanna âŁïži vissa drĂ„pligeter. En mycket bra sjĂ€lvbiografi, kunde inte sluta lyssna ❀❀❀ Du Anders Bagge Ă€r en av de bĂ€sta âŁïžâŁïžâŁïž

Lina

2023-07-19

VÀldigt bra inlÀst av Fredde Granberg Om hundar, psykisk ohÀlsa och Idol