(557)

Missil

ljudbok och e-bok


Missil fortsÀtter dÀr del 2, Tusen piskrapp, slutar.

I Ryssland jagas Inessa av den danska seriemördaren som med hjÀlp av maffian vill se henne död. Hans plan Àr att ta Inessas familj som gisslan för att tvinga henne ur sitt gömstÀlle. Hemma i Danmark stÀlls saker och ting pÄ sin spets nÀr Wolfs flickvÀn Anna hamnar pÄ intensivvÄrdsavdelningen eftersom hon Àr lite för intresserad av Wolfs blodiga upplevelser i Afghanistan, samt av rykten gÀllande statsministerns inblandning i hemliga valfonder och pengatvÀtt.

I samma veva skickas Inessa och Wolf till Peking av sin arbetsgivare och mÄste, under sken av att vara ukrainska raketexperter, infiltrera en kinesisk underrÀttelsetjÀnst i ett skrÀmmande spel om nordkoreanska kÀrnvapen. Deras frÀmsta mÄl Àr att likvidera en grupp missilingenjörer pÄ vÀg till Nordkorea. Kommer de att lyckas med livet i behÄll?


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.0

557 recensioner

Micke

2024-02-22

SpÀnnande bra bok

Anders

2023-10-20

riktig bladvÀndare men lite svagt slut dÀrav 3 stjÀrnor.

ClauDiva

2023-06-03

BladvÀndare liksom de andra Wolfböckerna, helt klart lÀsvÀrd Blev en 4 denna gÄngen pga att den var lite mer förutseende Àn de tidigare Tips till er som funderar att lÀsa serien, att börja med böckerna i ordning De Àr inte lika fristÄende som mÄnga andra serier