(3633)

Minnen av honom

ljudbok och e-bok


Internationell bÀstsÀljare om kÀrlek, sorg & försoning

»HjÀrtekrossande och vackert. Jag Àlskade varje sida.« Betyg: 5 av 5 - Emma och Viktor lÀser

»Ett kÀnslomÀssigt mÀsterverk om förlust och hopp, sorg och förlÄtelse, och om hur kÀrlekens kraft kan hela.« Popsugar

Efter att ha avtjÀnat ett femÄrigt fÀngelsestraff pÄ grund av ett tragiskt misstag ÄtervÀnder Kenna Rowan till staden dÀr allt gick snett och hoppas att dÀr kunna Äterförenas med sin fyraÄriga dotter.

Men broarna Kenna har brĂ€nt visar sig omöjliga att reparera. Alla i dotterns liv Ă€r fast beslutna att hĂ„lla Kenna utanför – oavsett hur mycket hon anstrĂ€nger sig för att börja om pĂ„ nytt.

Den enda som inte fullkomligt stÀngt dörren Àr den lokala barÀgaren Ledger Wood, som ocksÄ Àr en av de fÄ lÀnkarna till Kennas dotter. Men om nÄgon skulle upptÀcka att Ledger och Kenna börjat komma nÀra varandra riskerar de bÄda att förlora de mÀnniskor som betyder allra mest för dem.

I översÀttning av Ida Ingman.

COLLEEN HOOVER Àr en bÀstsÀljande amerikansk författare som blivit den största författarstjÀrnan pÄ TikTok, dÀr hon har över 1 miljon följare, och dessutom har hon haft flera böcker pÄ New Yorks Times bestsellerlista. Hon bor i Texas med sin make och deras tre pojkar. Minnen av honom Àr hennes senaste roman, som blivit en internationell storsÀljare och fÄtt ett översvallande mottagande av lÀsare vÀrlden över.


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.4

3633 recensioner

Cecilia

2024-03-16

Sorglig , fin men alla sagor har ett bra slut

Erna

2024-03-15

En av Colleens sÀmre böcker men ÀndÄ lÀsvÀrd. Det som drar ner betyget Àr att den var seg

Jessica

2024-03-12

Bbnbbn