(408)

Minifakta om hundvalpar

ljudbok och e-bok


En hundvalp Àr bÄde söt och busig. Den behöver trÀning och mycket sÀllskap. I den hÀr boken fÄr vi veta mer om den första tiden i valpens liv.

Nypons extra lÀtta faktaböcker framtagna för de allra mest lÀsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till lÀsning. Tack vare den lÀttillgÀngliga formen, det enkla sprÄket och de intressanta Àmnena vÀcker böckerna lÀslust hos sÄvÀl yngre som Àldre lÀsare. Gemensamt Àr ocksÄ att de har en innehÄllsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. FÀrg och form Àr speciellt framtaget för att locka till vidare lÀsning.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



4.0

408 recensioner

Jessica

2024-03-02

Det var bra för att jag alskar hundar sĂ„ mycket đŸ„čđŸ˜đŸ˜đŸ‘đŸ¶

Ida

2023-12-20

Det Àr perfekt om man fÄr en liten gullig valp.Kom ihÄg att trÀna hunden sÄ mycket nÀr den Àr valp sÄ den inte blir stökig och hÄller pÄ med dumheter nÀr den blir Àldre.Det rÄkade hÀnda med min hund och det gÄr inte att Àndra pÄ det.Men det bror pÄ hur gammal hunden Àr.Men jÀtte bra bok för alla Äldrar till och med gammal och unga!!!

Hjalmar

2023-07-31

för kort