(6)

Mindfulness Collection - 7 veckor till mer lugn och harmoni

ljudbok


Mindfulness Collection

En samling av de mest omtyckta mindfulness övningarna som kan anvÀndas för att hantera stress och oro. Metoden gÄr ut pÄ att du fokuserar pÄ det som finns i just denna stund, i nuet.

Att öva mindfulness

Du kan öka din förmÄga till mindfulness genom att meditera och öva pÄ dessa ljudfiler. Du kan med fördel lyssna pÄ dem en i taget under sju veckor. övningarna Àr korta och utan musik.

1. Andningsankaret

2. Kroppscanning kort

3. Kroppscanning lÄng

4. Inre samling

5. Riktad uppmÀrksamhet

6. Acceptans

7. Inre Kompass

8. MedkÀnsla

9. SjÀlvkÀnsla

Mindfulness anvÀnds ibland inom sjukvÄrden för att lÀttare hantera stress, Ängest och nedstÀmdhet. Mindfulness anvÀnds ibland inom sjukvÄrden för att öka förmÄgan att hantera följande besvÀr: stress smÀrta och sömnproblem du kan utföra dessa övningar nÀr somhels under dagen.

Dessa ljudfiler Àr en del av Mindfulnessprogrammet 7 veckor till mera lugn och harmoni

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförÀndring sedan 2005, hon har grundlÀggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. HÄller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



4.2

6 recensioner

M

2021-01-30

Helt okej. Men vÀldigt mycket upprepning om man lyssnar pÄ hela pÄ en gÄng.