(415)

Mina drömmars värde

ljudbok och e-bok


Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att livet känns underbart. Hon får nya vänner och grannen, tant Atti, blir som en extramormor för henne. Under en utekväll träffar hon den charmige Jonas och under några veckor är tillvaron helt perfekt. Men så gör Olivia sitt livs misstag – hur ska hon någonsin kunna ställa allt till rätta igen?


Uppläsare: Lisa Ahnlund
Längd:

3.6

415 recensioner

Tina

2024-03-11

Fin feelgood med nästan amerikanska karaktärer som är vänliga och tillmötesgående. Precis det som huvudpersonen letar efter och finner. Men också intriger och missförstånd till följd av dålig kommunikation. Men när alla pratar med varandra löser det sig.

Rosel

2023-10-01

En fantastiskt fin feelgoodbok att koppla av med. Jättefina karaktärer och fin vänskap. Även i den här boken återfinns en klok gammal gumma med mycket inre skönhet som tidigare i livet var yttre skönhet. Hon ser bakom andra människor, är en god lyssnare och kan ge goda råd på livets stig. Boken inspirerar till att våga bryta upp och våga gå egna vägar.

BRITT-INGER

2023-09-30

så rörande ❤