(860)

Min lyckliga plats

ljudbok och e-bok


Harriet och Wyn har alltid varit det perfekta paret – de hör ihop som salt och peppar, te och honung, gin och tonic. Fram till nu, vill sĂ€ga.

De gjorde slut för flera mÄnader sedan. Och de har fortfarande inte berÀttat det för sina vÀnner.

Och det Àr dÀrför de plötsligt delar det största sovrummet i stugan i Maine som har varit deras kompisgÀngs semesterstÀlle det senaste decenniet. Deras Ärliga flykt frÄn verkligheten, dÀr de under en ljuvlig vecka fÄr andas in den salta luften vid kusten tillsammans med sina absoluta favoritmÀnniskor.

Men det hÀr Äret tvingas Harriet och Wyn ljuga för alla för att hemligheten inte ska komma ut. Stugan Àr nÀmligen till salu och Harriet och Wyn vÀgrar vara orsaken till att denna sista tid blir förstörd, sÄ de lÄtsas. Harriet antar rollen som den drivna lÀkaren som aldrig startar ett brÄk, och Wyn antar rollen som den avslappnade killen som aldrig lÄter problemen skina igenom. Det Àr en lysande plan (om man betraktar den pÄ avstÄnd genom ett par solkrÀmssmetiga solglasögon). Efter att ha varit kÀra i flera Är, hur svÄrt kan det vara att lÄtsas vara det i en vecka ... inför de som kÀnner en bÀst?

Emily Henry Àr en av vÀrldens mest populÀra feelgoodförfattare. Hennes böcker har legat etta pÄ topplistor över hela vÀrlden och utsetts till Ärets bÀsta feelgoodromaner i Goodreads Choice Awards.


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.8

860 recensioner

Gunilla

2024-03-20

Lite rörig

Olivia

2024-03-19

mysig bok

Jennie

2024-01-27

Lite seg